Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA4] problem z uruchomieniem

anna1520

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu to jebane gta 4 dziś sobie zainstalowałem(robiłem format kompa) i zmienilem sobie plik handling i moda ustawiłem jak kiedyś aby gra uruchamiała się z zgodnością do windows service pack1 włanczam to gó*** i nic pokazuje sie czarne okno i huj!!!!! PROSZĘ WAS O POMOC HELP!!!

A i dodam że przed chwilom zainstalowałem patcha 1.0.7.0 uruchomiła sie gra menu w grze chciałem dać start i się whyłonczyła help!!!!

Opublikowano

Po pierwsze grzeczniej. Po drugie najwyraźniej pliki które modyfikowałeś nie podobają się grze więc wróć do oryginalnych i zobacz czy zadziała a wtedy znajdziesz odpowiedź co jest źle.

Weteran
Opublikowano

edytuj posta i napisz grzeczniej i bez chaosu

GTA nie raz nie współgra z modami dlatego unistall tak jak powiedział mój przedmówca i potem napisz co jest nie tak

Zainstaluj wszystkie patche a czy wgl grałaś już normalnie w gta 4 ?

Jeśli grałaś to może wina instalki

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

edytuj posta i napisz grzeczniej i bez chaosu

GTA nie raz nie współgra z modami dlatego unistall tak jak powiedział mój przedmówca i potem napisz co jest nie tak

Zainstaluj wszystkie patche a czy wgl grałaś już normalnie w gta 4 ?

Jeśli grałaś to może wina instalki

Wina instalki to napewno nie jest przynajmniej tak myśle,przedtem normalnie grałem tylko jak mówie robiłem formata.A jak zainstalowałem patcha 1.0.7.0 to włancza sie gra a puzniej wyłancza kiedy coś nacisne.

Po pierwsze grzeczniej. Po drugie najwyraźniej pliki które modyfikowałeś nie podobają się grze więc wróć do oryginalnych i zobacz czy zadziała a wtedy znajdziesz odpowiedź co jest źle.

A ty nie jesteś tu od upominania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...